Udsmykning af bilerne

Når I skal ud og vise landet, hvordan man giver den max gas og fejrer studenterhuen, skal det gøres med stil! Derfor har I selvfølgelig mulighed for at udsmykke jeres bil som I ønsker det.
– Og husk! Jo festligere i udsmykker jeres bil, jo mere opmærksomhed får den ude på vejene!

I menuen “biler” kan I se, hvilke størrelse bannere I har mulighed for at hænge på de forskellige biler.

Musik på farten

Alle vores biler er naturligvis udstyret med anlæg, som kan afspille alle medier ( mp3, USB, osv. ) med jer som DJ. Typisk tilsluttes jeres egen mobiltelefon via mini-jack stik.

Chauffør teamet

Hos Studenterkørsel Østjylland har vi ingen sure chauffører der beder jer skrue ned for musikken eller sætte jer ned. Alle vores chauffører har valgt at køre med studenter fordi de synes det er sjovt og hyggeligt og vi garanterer at I altid vil blive mødt med et smil.

Alle vores chauffører er erfarne og har fuldstændig styr på det der med store biler, hvilket betyder at de har fuld fokus på sikkerheden, så I ikke behøver at have det.

Vi satser selvfølgelig på solskin

Men skulle I være uheldige med vejret, kan alle vores biler overdækkes og selv med tag på, er der selvfølgelig rigeligt med plads til at feste og danse videre.

Vi kører i det meste af landet

Lad jer ikke begrænse af navnet! – Selvom vi holder til i Østjylland, kører vi i det meste af landet.

Book i god tid

Det er en god idé at planlægge jeres kørsel i god tid, da der er stor rift om vores biler.

Vi er allerede i fuld gang med at booke datoer ind til næste år, så skynd jer at lægge billet ind på jeres favorit bil, så I er sikret studenterkørsel i en af landets fedeste biler.

Sikkerhed

Alle vores biler er monteret med faste bænke og er godkendt og forsikret til studenterkørsel.
Derudover opfylder de alle gældende krav til- og regler om kontrolapparat/fartskriver.

Comments are closed.